MishCare

MishCare este un concept ce promoveaza solidaritatea si implicarea voluntara. Asociatia”Femei cu Perspectiva” din România, Asociația Allons-y din Craiova și Associazione Interculturale Italia-Romania “Cuore Romeno” ONLUS și-au propus o abordare conștientă și voluntară a implicării oamenilor în rezolvarea problemelor cu care unii dintre semenii noștri se confruntă.

O secundă din ziua de 27 septembrie 2013 a făcut bucăți un destin. Bogdan Laurențiu Șofei un tânăr cu idei, entuziasm și energie a avut neșansă! Accident rutier. Un parapet metalic de lângă Hațeg l-a izbit peste frunte și față, iar jumătate din față a fost distrusă și o parte din creier zdrobită.
Ambii lobi frontali au fost lezați, memoria a fost afectată și personalitatea i s-a schimbat.
Au urmat 50 de zile în care Bogdan a fost în comă și tăcerea medicilor care nu-i dădeau multe șanse a vorbit pentru părinții și apropiații lui Bogdan. I-a dat șansă Dumnezeu și dorința lui de a trăi. Au urmat operații de reconstrucție a oaselor capului și de reconstrucție a feței.
De ce ne dorim să facem MishCare pentru Bogdan? Sunt atat de multi oameni cu probleme cu nevoi! Ei bine Bogdan nu este resemnat! Bogdan este un ÎNVINGĂTOR, un ALERGĂTOR pe culoarul optimist al vieții!

70 persoane au făcut MishCare pentru Bogdan în Parcul Tineretului din Craiova. Crosul a avut ca scop strângerea de fonduri pentru Bogdan Laurențiu Șofei, tănărul care în urmă cu patru ani a suferit un grav accident de circulație și are nevoie de intervenții chirurgicale. 2000 lei a fost suma strânsă în urma donațiilor făcute de participanții la eveniment.