AFPR este un ONG  infiintata in 2013, care isi propune  sprijinind si lucrand in special cu femei  sa contribuie activ si coerent la construirea unei societatii civile puternice.

Membrii fondatori ai AFPR sunt femei manager, de profesii diferite (economisti, profesori, psihologi, juristi, ingineri, regizori, kinetoterapeuti, informaticieni) din diverse localitati ale Romaniei  care propun abordari noi in promovarea unei  atitudini active pentru femeile din Romania.

Alaturi de membrii fodatori in AFPR se regasesc si membrii sustinatori si voluntari care se implica in derularea activitatilor organizatiei, femei active si pe segmentul dedicat societatii civile.

AFPR militeaza pentru femeia proactiva, pregatita sa actioneze pentru binele comunitatii in care traieste,  intrucat femeia este o resursa inepuizabila prea putin valorificata si implicata in viata comunitatii in care traieste.

Misiunea AFPR este de a sustine femeile din  comunitatile din Romania in demersul lor de a-si schimba si constientiza perspectivele sa se dezvolte prin forte proprii.